Toont alle 5 resultaten

LTF

 4.520,00 4.970,00
Draadloze wegende heftruckvorken

LTW Compact

 5.428,00 5.980,00
Weegbord, met kabel of draadloos

LTW Touch Screen

 5.932,00 6.495,00
Touch Screen weegbord, met kabel of draadloos

STH

 880,00
Hydraulisch vorkheftruckweegsysteem

STK

 1.995,00 2.295,00
Kettingweegsysteem

Meer over het vorkheftruckweegsysteem

Wegen op de heftruck bespaart tijd, geld en schades. Je hoeft niet meer naar een vaste weegschaal te rijden om pallets of andere onhandige lasten te wegen. Verzendgewichten of kwaliteitscontroles worden zo heel eenvoudig! Onze vorkheftruckweegsystemen zijn er voor vrijwel iedere heftruck. Bel ons voor het juiste model en we helpen je graag verder.

Waarom een

vorkheftruckweegsysteem

?

Een vorkheftruckweegsysteem biedt je de mogelijkheid om zwarte lasten met uiterste nauwkeurigheid te wegen. Door deze manier van nauwkeurig wegen kunnen bedrijven efficiënter te werk gaan en zo kosten besparen. Doordat het vorkheftruckweegsysteem het gewicht van goederen nauwkeurig kan bepalen helpt deze tevens bij het vermijden van overschrijding van gewichtslimieten. Een té zware last, kan gevaarlijk zijn voor de chauffeur en andere weggebruikers. Door gebruik te maken van een vorkheftruckweegsysteem, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun zendingen binnen de gewichtslimieten blijven.

Kalibratierapporten

Als je binnen je bedrijf vertrouwt op een vorkheftruckweegsysteem is het belangrijk dat deze nauwkeurig weegt. Een kalibratierapport verzekerd je er van dat je truck bij ontvangst de juiste waardes aangeeft. Op deze manier kun je zonder verdere zorgen aan de slag met je vorkheftruckweegsysteem.

In de algemene regel adviseert Stimag om jouw vorkheftruckweegsysteem, bij regelmatig gebruik, jaarlijks te laten kalibreren om nauwkeurigheid te waarborgen.

Lees meer over kalibraties en mogelijke periodieke controles