Bij Stimag zijn wij op zoek naar:

Een Service- en Kalibratietechnicus weegtechniek binnen- en buitendienst

Inleiding

Ben je technisch, zelfstandig, nauwkeurig, klant- en oplossingsgericht? Zou je graag 4 dagen willen werken maar wel tegen een fulltime salaris? Dan is dit de droombaan voor jou.

Wie zijn wij?

Stimag is een familiebedrijf en allround leverancier en fabrikant van elektronische weegschalen en weegsystemen. Van zeer nauwkeurige precisiebalansen tot grote vloerweegschalen, van weegsystemen voor heftrucks tot het wegend maken van silo’s, wij hebben voor iedere weegvraag een oplossing.
Ons team bestaat uit een combinatie van jonge medewerkers met nieuwe ideeën en vakmensen die reeds tientallen jaren bij ons werkzaam zijn met een vracht aan ervaring. Je komt te werken in een klein en hecht team waarbij hard werken in combinatie met gezelligheid hoog in het vaandel staan. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je je bij ons thuis voelt. Ontmoet alvast virtueel je toekomstige collega’s Over Ons - Stimag Weegschalen en weegsystemen

Hoe ziet jouw dag eruit

Via onze planner krijg je te horen of je in de binnen of buitendienst aan het werk gaat. Welke klant(en) je gaat bezoeken en welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit weegschalen assembleren, kalibreren, installeren of repareren. Dit is zowel op locatie als bij ons in de werkplaats. Nog geen ervaring? Geen probleem, wij leiden je intern op.

Wat vragen we van jou?

  • Werk en denk niveau 3 MBO
  • Affiniteit met techniek en software
  • Rijbewijs B is een eis, voorkeur ook E (aanhanger) en C (vrachtauto)

Wat bieden wij jou?

  • Een 4 daagse werkweek van 32 - 36 uur
  • Salaris: afhankelijk van opleiding en ervaring, startsalaris € 2.800,00 - € 3.500,00
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 193 vakantie-uren op basis van een fulltime 36-urige werkweek en een goede pensioenregeling
  • Een informele werksfeer met gezellige collega’s
  • Regelmatig een gezellig bedrijfsuitje, BBQ en DoMiBo

Wat moet je nu doen?

Stuur je cv en motivatie naar Bart: bart.duindam@stimag.nl
Heb je nog vragen? Dan kun je deze ook per email sturen naar Bart, maar je mag hem uiteraard ook bellen op 088 4224430.
Hij beantwoordt graag je vragen over de inhoud van de functie.
Wij hopen je binnenkort als nieuwe collega te kunnen verwelkomen.