Nieuws

Stimag 39 jaar !

Stimag beurs 1979

Van eerste weegsysteem tot bedrijvengroep met breed pakket: Stimag bestaat vandaag 39 jaar.

Naam

STIMAG is in 1979 begonnen met Instrumenten, MAchines en Gereedschappen (de IMAG uit de bedrijfsnaam) en de ST staat voor Hans van Stegeren (1943), de naam van de oprichter en eigenaar.

Uniek product

Op de foto ziet u een van onze eerste beursdeelnames, en toch leverden we toen al een uniek product: Het weegsysteem voor de vorkheftruck wat nog steeds op de markt is en uitstekend functioneert. Zie voor meer informatie ons artikel over model STK.

Groei

Inmiddels zijn we vele beurzen, tevreden klanten en 5 bedrijfsverhuizingen verder, om aan de nog steeds groeiende vraag naar onze producten te kunnen voldoen.
Tegenwoordig zijn wij in een modern pand in Lisse gehuisvest, samen met onze zusterbedrijven Stekon en Re5al.

Leveringsprogramma

Vanuit het eerste weegsysteem en eenvoudige weegschalen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een groep met zeer diverse producten, van krachtopnemers en andere weegcomponenten tot medische weegschalen voor ziekenhuizen en laboratoria.
Maar ook temperatuurmeting, van eenvoudige thermometers tot complete registratiesystemen, behoort inmiddels tot het pakket.

Bedankt !

Wij willen hierbij al onze klanten en leveranciers bedanken voor het vertrouwen en de goede samenwerking; onze focus blijft om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Heeft u vragen over een van onze producten ? Bel ons gerust op (088) 422 44 10 of ga naar het contactformulier.