Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Adipositas weegschaal

Adipositas weegschaal

Bij overgewicht is een regelmatige gewichtscontrole belangrijk. Om patiënten goed te kunnen behandelen maar bijvoorbeeld ook voor breder onderzoek. Een adipositas weegschaal is daarvoor een onmisbaar hulpmiddel.

Geringe hoogte

Adipositas weegschalen hebben vaak een geringe hoogte die het opstappen vergemakkelijkt. Sommige modellen zijn extra breed uitgevoerd. Ook het anti slip oppervlak draagt bij aan de patiëntveiligheid. De weegschalen zijn compact, makkelijk verplaatsbaar en hebben een groot weegbereik, tot 300 of 500 kg. Zo kunnen ze eenvoudig op verschillende afdelingen gebruikt worden.

Voor geneeskunde

Deze weegschalen zijn desgewenst verkrijgbaar in een uitvoering die geijkt is en dus geschikt voor gebruik in de geneeskunde. Belangrijk als er een behandelplan wordt opgesteld, of medicijnen worden verstrekt op basis van het gewogen gewicht.

Geen “industrieel” uiterlijk

Het medische uiterlijk van deze modellen, in tegenstelling tot een industriële uitstraling ondanks hun grote weegvermogen, dragen bij aan een positieve beleving van de patiënt bij het wegen. Desgewenst kijkt Stimag graag met u naar uw specifieke vragen op dit gebied.

Lees verder