Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Compact weegschaal

Compact weegschaal

Een goede compact weegschaal is onmisbaar voor wegen, controleren of doseren. Er zijn diverse modellen, zoals model Ranger of Traveler, uitvoeringen en maten voor uw toepassing.

Modellen

Veelgebruikte modellen zijn bijvoorbeeld de Valor 2000 en Valor 4000 met een duidelijke aflezing, waterdicht en met een toetsenbord wat zelfs bestand is tegen scherpe objecten zoals de punt van een mes. Dit legt de gebruiker namelijk vaak niet neer om de weegschaal op “0” te zetten…

Uitlezing

Door de uitlezing aan de voorzijde van de behuizing te plaatsen en niet apart of op een statief ontstaat een compacte, makkelijk verplaatsbare en robuuste weegschaal. Vaak hebben deze modellen ook nog een uitlezing aan de achterzijde waardoor er vanaf twee zijden met dezelfde weegschaal kan worden gewerkt, bijvoorbeeld in een productielijn.

Uitvoering en opties

De voeten van het apparaat zijn vrijwel altijd verstelbaar waardoor hij stabiel op het werkvlak geplaatst kan worden. Vaak is de weegschaal voorzien van een waterpaslibel waarmee hij makkelijk waterpas opgesteld kan worden, belangrijk voor een correcte werking. Bij geijkte weegschalen, dus geschikt voor handelsdoeleinden, is deze voorziening zelfs verplicht. De modellen zijn handzaam, voordelig en eenvoudig in gebruik. Als opties zijn soms printers, een ethernet aansluiting of extra displays mogelijk.

Lees verder