Niet zomaar een leverancier van weegschalen

Velen schakelen Stimag in omdat ze iets extra’s nodig hebben. De juiste weegschaal voor de juiste toepassing is namelijk lang niet altijd even voor de hand liggend. Er zijn ontelbaar veel merken, modellen, types en kwaliteiten.

Dit maakt ons een leverancier met meerwaarde. Bij Stimag selecteren wij de beste kwaliteitsmerken, ondersteunen de weegschalen met onze eigen Technische- en Servicedienst en investeren veel in onze mensen.

De verkopers van Stimag voorzien je te allen tijde van een betrouwbaar advies dat is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. Ook onze monteurs die de weegschalen op locatie onderhouden zijn bevoegde IJkmeesters, zij repareren, kalibreren en vertellen je alles over veilig en duurzaam gebruik van je weegsysteem.

Stimag kijkt verder, naar duurzame, economische en veilige oplossingen en niet alleen naar de prijs! Een (goedkope) weegschaal kun je natuurlijk overal kopen. Maar denk eens aan de TCO, de Total Cost of Ownership, alle extra kosten die je zult maken gedurende de levensduur van de weegschaal.

Wil je minder uitval door defecten? Een langere levensduur door regelmatige kalibratie? Garantie van minimaal 2 jaar? Zorgeloos gebruik? Dan is een goed advies belangrijk. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze Technische Dienst of verkoopafdeling, zij helpen je graag verder.

Edwin Lommerse

Directie

Rik Langeveld

Verkoop

Rob Homburg

Verkoop

Bart Duindam

Technische Dienst

Wegen is weten

Stimag investeert continu in expertise op het gebied van weegschalen en klantgerichte weegsystemen.

RUIM 45 JAAR ERVARING

MINIMAAL 2 JAAR GARANTIE

EIGEN TECHNISCHE DIENST

ERKENDE KEURDER