Maatwerk sinds 1979!

Ook na ruim 45 jaar is Stimag nog altijd even vooruitstrevend en worden er nog steeds diverse, nieuwe maatwerk weegsystemen aan ons programma toegevoegd die je verder kunnen helpen.

Het leveren van maatwerk vergt de nodige kennis, vaardigheden en uiteraard vakmanschap om uiteindelijk tot een passende, klantgerichte oplossing op maat te kunnen komen.

Wanneer wij het bij Stimag hebben over maatwerk dan gaat het veelal om “het wegend maken van...”. Denk hierbij aan bijvoorbeeld transportbanden, heftafels, constructies en voorraadtanks.

Voor veel van onze klanten is maatwerk in weegschalen belangrijk. Een weegschaal moet vaak niet alleen wegen, maar bijvoorbeeld ook tellen, schakelen of doseren. We denken met je mee en kijken graag samen met je naar het bedrijfsproces en wat de weegschaal daarin moet doen.

Het kunnen leveren van maatwerk vraagt om kennis. Bij Stimag weten wij wat er mogelijk en praktisch toepasbaar is. Een ervaren verkoop afdeling en een Technische Dienst met heel veel praktijkervaring werken nauw samen om er voor te zorgen dat je het weegsysteem vindt waar naar je op zoek bent.

Naast kennis zijn vaardigheden op zijn minst net zo belangrijk. Dankzij onze ervaren Technische Dienst dat vele succesvolle projecten op zijn naam heeft staan en alle ins en outs weet op het gebied van weegsystemen, kom je nooit voor verassingen te staan.

Binnen Stimag deinzen we nergens voor terug en zijn we ook na ruim 44 jaar nog altijd even leergierig. Een open houding, een luisterend oor en een paar jeukende handen die maar wat graag voor je aan de slag gaan maken van Stimag een betrouwbare handelspartner.

Vaak is alleen het aflezen van gewicht niet genoeg.

Specifieke toepassingen zoals het toevoegen van codenummers, houdbaarheidsdatum of naam en adres wordt steeds vaker gevraagd. Het toevoegen hiervan is mogelijk door middel van toetsenbord, barcode scanning, RFID of een door jou gewenste methode.

Naast deze toepassingen past Stimag ook grote constructies technisch aan. Het modificeren of het wegend maken van een bestaande constructie? Stimag levert het!

Geen enkel project is hetzelfde en daarom horen we graag je specifieke vraag. Dankzij onze brede kennis en ervaring hebben wij vrijwel altijd een passende oplossing voor je. Ons team met jarenlange ervaring in de weegsystemen geeft je altijd een eerlijk en betrouwbaar advies.

Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch op (088) 422 44 10.

Een Stimag weegsysteem helpt bij het wegen van oogstkarren.

Een greep uit onze cases

Stimag helpt je verder in de zoektocht naar een weegsysteem op maat