Cases

De 5 voordelen van weegschaal kalibratie

Stimag was onlangs weer aanwezig bij GreenS & SaladS in Meppel om de weegschalen te kalibreren. Waarom dit juist in de food belangrijk is, lees je hieronder.

GreenS & Salads is een maatwerk groente-atelier in Meppel en verwerkt dagelijks verse groenten en fruit: Een breed assortiment groenten, slasoorten, rauwkost-salades fruit, aardappelen en champignons. Allemaal op maat gesneden, gemengd en verpakt op basis van de wens van de klant. GreenS & SaladS levert aan een groot aantal klanten met de focus op maaltijdfabrikanten, retail, groothandel, speciaalzaken en horeca.

GreenS & SaladS heeft 3 jaar geleden besloten om alle weegschalen bij Stimag te kopen en door hen te laten onderhouden.
Op deze manier is GreenS & SaladS altijd verzekerd van een goedlopend bedrijfsproces. Dit is belangrijk om de volgende redenen:

1. Nauwkeurigheid
Gekalibreerde weegschalen zorgen voor consistente en nauwkeurige metingen. Hierdoor wordt een nauwkeurig gewicht gegarandeerd.

2. Wetgeving
De eisen die aan voeding en  levensmiddelen gesteld worden, zijn hoog en het toezicht erop is streng. Door een nauwkeurige gewichtsbepaling levert GreenS & SaladS altijd de juiste afgesproken gewichten.

3. Betrouwbaarheid
Betrouwbare weegschalen leveren tijdwinst op. Handmatige controles worden tot een minimum beperkt waardoor de efficiëncy en productiviteit sterk verbeteren.

4. Klanttevredenheid
De klant krijgt alle producten in de afgestemde verpakking met het juiste gewicht. De tevredenheid van de klanten neemt hierdoor sterk toe.

5. Kostenbesparing
Last but not least: er wordt een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd door tijdsverlies, uitvaltijd en herstelkosten aanzienlijk te minimaliseren.

Werkwijze

Het kalibratieteam van Stimag bestaat uit deskundige technici die gebruikmaken van gecertificeerde ijkgewichten. Wij rijden elke dag met 5 voertuigen door Nederland en de buurlanden om ervoor te zorgen dat elke weegschaal nauwkeurig wordt gekalibreerd volgens de vereiste specificaties. Onze kalibratietechnici zijn bevoegd IJkmeester en mogen dus ook geijkte weegschalen, “Geschikt voor handelsdoeleinden” controleren en opnieuw verzegelen.

Ook profiteren van de voordelen?

Wil je net als GreenS & SaladS betrouwbare weegschalen die altijd optimaal functioneren,
kies dan ook voor aanschaf en onderhoud bij Stimag.
Werk samen met ons aan kwaliteit, kostenbesparing en klanttevredenheid.
Bel (088) 422 44 10 of klik op de button:
Wij helpen je graag!