LEER ONS BETER KENNEN

ONZE PROFESSIONALS

Ervaren, klantgericht en accuraat.

Hans van Stegeren

Oprichter

Jennyfer Eriksson

CEO

Wegen is weten

Stimag investeert continu in expertise op het gebied van weegschalen en klantgerichte weegsystemen. Daardoor zorgen we dat onze klanten perfecte producten en diensten kunnen leveren.

Edwin Lommerse

Directie

Ons advies

Onze adviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met weegschalen en hun toepassingen. Ze zijn merk-onafhankelijk en kijken naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Rik Langeveld

Verkoop

Rob Homburg

Verkoop

Bart Duindam

Technische Dienst

Peter Rijksen

Technische Dienst

45 jaar ervaring

Stimag bestaat sinds 1979 en veel van onze medewerkers werken al jarenlang bij Stimag, zowel in de verkoop als in de techniek. Zo krijgt u altijd het beste advies en onderhoud.

Maureen van Deutekom

Planning

Daniël Tokmahji

Technische Dienst

Eigen Technische Dienst

Wij komen bij u op locatie in Nederland en de buurlanden. Onze IJkmeesters zijn opgeleid voor kalibratie, reparatie en onderhoud.

Sascha Trompert

Technische Dienst

Hans Roest

Technische Dienst

Richard Dreef

Magazijn

Mats Bakker

Marketing

Joris Balm

Marketing

Stephanie Baars

Office Management

Wij staan voor de kwaliteit van de producten die we leveren.

Daarom geven wij op al onze nieuwe weegschalen minimaal 2 jaar garantie. Bij veel weegschalen is dit zelfs 3 jaar, waardoor je koopt met nog meer zekerheid.

Angelique van Dijk

Administratie

Erkend Keurder

Stimag is erkend door het Ministerie van Economische Zaken om geijkte weegschalen, dus " geschikt voor handelsdoeleinden", te controleren, ijken en opnieuw te verzegelen.

Over Stimag

VOOR AL JE WEEGSYSTEMEN EN TOEBEHOREN

In onze webshop vind je ruim 2.000 producten, waaronder tel-, pakket-, en vloerweegschalen maar ook weegsystemen voor op pallettrucks.

In 1979 is Stimag begonnen met de verkoop van instrumenten, machines & gereedschap en is na verschillende innovaties, waaronder de introductie van het mobiele wegen in Nederland, uitgegroeid tot allround leverancier en fabrikant van weegschalen en weegsystemen.

Stimag bestaat al 45 jaar en heeft dan ook een schat aan ervaring in huis. Dankzij de combinatie van nieuwe medewerkers met nieuwe ideeën en vakmensen met tientallen jaren ervaring heeft Stimag vrijwel altijd een passende oplossing voor jouw weegprobleem.

Officiële Ohaus importeur

Stimag is sinds 1 april 2022 één van de grootste dealers in Europa van Ohaus, kwaliteitsmerk en onderdeel van de Mettler Group.

Erkend keurder

Onze onderhoudsmonteurs zijn door het Ministerie erkend als IJkmeester,  zelfs voor geijkte weegschalen kun je bij ons terecht.

RUIM 45 JAAR ERVARING

MINIMAAL 2 JAAR GARANTIE

EIGEN TECHNISCHE DIENST

ERKENDE KEURDER