Al jaren kun je bij Stimag allerlei soorten weegschalen huren. Weegschalen huren in plaats van kopen is een kostenefficiënt alternatief voor bedrijven die slechts één of een aantal keer per jaar een weegschaal nodig hebben, bijvoorbeeld voor inventarisaties of tijdens (seizoensgebonden) productiepieken.

Stimag biedt daarom nauwkeurige huurweegschalen. Op deze manier voorkom je dure, ongeplande productiestilstand door ontbrekende onderdelen. Nauwkeurige huurweegschalen zijn dus een belangrijk hulpmiddel bij het nauwkeurig en correct tellen van inventarisgoederen. Onder andere bedieningsfouten en een grotere meetnauwkeurigheid door uiterst precieze weegsystemen betekenen nauwkeurigere inventarisaties.

Is de productie stil komen te liggen doordat een weegschaal defect is, heb je niet genoeg weegschalen om het piekseizoen door te komen of heb je een inventarisatie op de planning staan? Bij Stimag beschikken wij over een breed scala aan weegschalen die je voor korte of langere periodes kunt huren.

Voor hulp bij het huren van weegschalen kun je terecht bij onze verkoopafdeling. Onze verkoopmedewerkers geven je graag advies over het soort weegschaal dat je nodig hebt.

Heb je een defecte weegschaal waardoor de productie stil is komen te liggen, heb je niet genoeg weegschalen om het piekseizoen door te komen of heb je een inventarisatie op de planning? Bij Stimag beschikken wij over een breed scala aan huurweegschalen die je voor korte of langere periodes kunt huren.

Voor hulp bij het huren van weegschalen kun je terecht bij onze verkoopafdeling. Onze verkoopmedewerkers geven je graag advies over het soort weegschaal dat je nodig hebt.

Waarom huren bij Stimag?

1. Stimag levert weegsystemen sinds 1979 en heeft Nederland geïntroduceerd aan het mobiele wegen. Met onze -inmiddels 43 jaar- ervaring vertrouwen wij op onze producten, of het nu gaat om verkoop, verhuur of onderhoud.2. OHAUS produceert al sinds 1907 nauwkeurige en betrouwbare weegsystemen. Niet alleen voldoet OHAUS aan de behoeften van vandaag, ook wordt er geanticipeerd op de behoeften van morgen.
Alle weegschalen die onderdeel uitmaken van de verhuurvloot van Stimag zijn, afhankelijk van het systeem, te bedienen door middel van 1-7 knoppen en worden hiernaast geleverd met bijbehorende gebruiksaanwijzing waarin alle mogelijke functies voor je beschreven staan. Of je nu wilt wegen, tellen of tarreren, het instellen van een weegsysteem naar je wensen was nog nooit zo makkelijk. 
Het justeren van een weegsysteem is essentieel om een nauwkeurige meting te krijgen. Om deze reden worden onze weegsystemen gecontroleerd op mogelijke defecten en vervolgens gejusteerd door middel van ijkgewichten alvorens deze ons magazijn verlaten. Zo ben je er zeker van dat, bij ontvangst, het weegsysteem niet afwijkt en te allen tijden het juiste gewicht aangeeft. Direct zorgeloos aan de slag dus!
Velen hebben vaak maar één of een aantal keer per jaar een weegschaal nodig, bijvoorbeeld voor inventarisaties of tijdens (seizoensgebonden) productiepieken. Bij Stimag bieden we je flexibele huurperiodes uitlopend van een dag tot mogelijk maanden. Voor meer informatie over deze uitlopende huurperiodes en bijbehorende tarieven kun je vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Telweegschalen

De Ohaus telweegschalen zijn ontworpen om nauwkeurige telresultaten te leveren voor basisgebruik bij jaarlijkse inventarisaties en andere teltoepassingen. De telweegschalen van Ohaus bieden nauwkeurigheid, duurzaamheid en draagbaarheid in één praktisch en verrassend betaalbaar ontwerp.

Met functies onderdelen tellen, controleren en accumuleren zijn de Ohaus telweegschalen ideaal om aan veel industriële telbehoeften te voldoen. 

Geleverd in kunststof koffer of originele doos en met oplaadbare batterij & netsnoerkabel, deze telweegschalen zijn uitgerust met kenmerken die ze tot een klasse apart verheffen.

Bij interesse in het huren van een telweegschaal kun je geheel vrijblijvend contact op nemen met onze verkoopafdeling, zij zullen je assisteren en er voor zorgen dat je op tijd kunt beginnen met wegen!

Weegbereik Uitlezing Prijs 
3kg 0.1g € 65,-
6kg 0.2g € 65,-
6kg 0.5g € 65,-
15kg 0.5g € 65,-
15kg 1g € 65,-
30kg 1g € 65,-
30kg 2g € 65,-
Betreft de prijs per weegschaal, per week

Weegbereik Uitlezing Prijs per week
3kg 0.1g € 65,-
6kg 0.2g € 65,-
6kg 0.5g € 65,-
15kg 0.5g € 65,-
15kg 1g € 65,-
30kg 1g € 65,-
30kg 2g € 65,-

Handpallettrucks

Meet het gewicht van objecten terwijl ze van de ene plaats naar de andere worden verplaatst, of dat nu in het magazijn is, op de productievloer of bij het laden van een vrachtwagen die klaar is voor de weg.

De STI-7 handpallettrucks van Stimag, voorzien van 7 toetsen, helpen je bij je jaarlijkse inventarisatie van zware producten. De handpalletrucks zijn uitgerust met tarra functie en telfunctie.

De handpallettrucks worden opgeladen en geleverd met bijbehorende batterij alvorens wij deze opsturen of je deze op komt halen.

Bij interesse in het huren van een handpallettruck kun je vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling, zij zorgen ervoor dat je je handpallettruck zo spoedig mogelijk in huis hebt.

Weegbereik Uitlezing Prijs
2000kg 0.5kg € 160,-
Betreft de prijs per weegsysteem, per week

Weegbereik Uitlezing Prijs per week
2000kg 0.5kg € 160,-

Draadloze weegsets

Met de ST-CWS4 draadloze weegset kun je eenvoudig en snel verschillende objecten wegen, van pallets tot aan complete machines.

Plaats de draadloze weegmodules onder de 4 hoeken en lees het gewicht af op het hand-held display. Gedoe met voedings- en verbindingskabels behoort tot het verleden. 

Weegbereik Uitlezing Prijs
1000kg 0.2kg € 160,-
5000kg 1kg € 160,-
Betreft de prijs per weegsysteem, per week

Weegbereik Uitlezing Prijs per week
1000kg 0.2kg € 160,-
5000kg 1kg € 160,-

Draagbare wieldrukmeters

De mobiele asweger, bestaande uit vier pads, is een weegsysteem met hoge capaciteit. De pads zijn sterk, robuust en slijtvast - ideaal voor het wegen van auto's, bestelwagens en vrachtwagens.

De aswegers helpen je het laadvermogen te maximaliseren. Het gewicht van het voertuig verschijnt onmiddellijk op ieder van de vier 25 mm LCD-schermen, zelf wanneer het voertuig over het pad rijdt - wat betekent dat het wegen snel en gemakkelijk gaat.

Bij interesse in een draagbare asweger kun je vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Weegbereik Uitlezing Prijs
5000kg 1kg € 19,50
Betreft de prijs per stuk, per dag

WeegbereikUitlezingPrijs per stuk, per dag
5000kg1kg€ 19,50

Vloerweegschalen​

Voor al je zware weegbehoeften tot 1500kg. Een unieke combinatie van kwaliteit en betrouwbaarheid waar je bedrijf op kan vertrouwen.

Bij interesse in het huren van een vloerweegschaal kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling, zij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Weegbereik Uitlezing Prijs
1500kg 0.5kg € 160,-
Betreft de prijs per weegsysteem, per week

Weegbereik Uitlezing Prijs per week
1500kg 0.5kg € 160,-
Handshake,_by_David groen 200

RUIM 43 JAAR ERVARING

MINIMAAL 2 JAAR GARANTIE

EIGEN TECHNISCHE DIENST

ERKENDE KEURDER