Meer dan een leverancier

De installatie van een weegschaal beïnvloedt de nauwkeurigheid. Het is belangrijk dat je meetapparatuur correct wordt geïnstalleerd en na de installatie wordt afgesteld. Stimag is niet enkel leverancier van weegschalen en weegsystemen, dankzij onze eigen Technische Dienst is Stimag ook inzetbaar bij installaties, reparaties & kalibraties

Of je nu van plan bent een oud weegsysteem te vervangen of een nieuw weegsysteem te installeren, onze Technische Dienst is ervaren in het installeren van een vervangende loadcell tot het plaatsen van een compleet nieuw weegsysteem.

Er zal telefonisch of per mail contact met u worden opgenomen.

Altijd onderweg

De Technische Dienst van Stimag is dagelijks onderweg door heel Nederland om te garanderen dat je weegschaal of weegsysteem juist is geïnstalleerd, nauwkeurig weegt en goed functioneert. Onze monteurs plaatsen het weegsysteem, sluiten deze aan en stellen alle gewenste functies op de juiste manier in, denk bijvoorbeeld aan tellen of schakelen.

Onze monteurs helpen je bij het bepalen van de beste plaatsing van het weegsysteem. Het team van Stimag kan je hiernaast ook adviseren over het onderhoud van de apparatuur en je laten zien hoe je kleine problemen zelf kunt oplossen. Onze technische medewerkers weten veel en helpen je graag.

Hiernaast is, na de installatie van het weegsysteem, onze Technische Dienst bereikbaar per mail en telefoon bij vragen die vaak tijdens de eerste gebruiksperiode ontstaan.

Het plaatsen van bijvoorbeeld een weegsysteem in een daarvoor bestemde weegput of het aansluiten en inregelen van kleppen en motoren gebeurt in overleg met je aannemer of technicus. Zo zorgen wij er samen voor dat je werkprocessen zo kort mogelijk stil komen te liggen en de installatiekosten zo laag mogelijk blijven.

5930
Tevreden klanten
1648
Geleverde projecten
5
Service voertuigen