Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Medische weegschalen / Zorg weegschalen

Gebruikers

Stimag heeft verschillende weegoplossingen voor de zorg en medische wereld. Alle zorg weegschalen van Stimag voldoen aan strenge eisen. Onze medische weegschalen worden gebruikt door huisartsen, fysiotherapeuten en dierenartsen. Maar ook ziekenhuizen, verpleeghuizen en apotheken komen bij ons voor een medische weegschaal.

Assortiment

Stimag heeft een groot assortiment aan medische weegschalen. Van een eenvoudige opstapweegschaal tot een weegschaal voor het bepalen de BMI. Maar ook voor een rolstoelweegschaal of adipositasweegschaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Baby

Wij leveren ook babyweegschalen. Deze modellen kunnen gebruikt worden voor baby’s en zuigelingen. Andere voorbeelden zijn weegschalen voor het wegen van baby’s en tieners met één weegschaal. Al deze combinatieweegschalen zijn medisch gekeurd en geschikt voor gebruik in de zorg.

Op maat

Stimag levert naast de weegschalen in de webshop ook weegtoepassingen op maat voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Zo hebben wij onder andere weegstoelen aangepast en een wegende behandeltafel gemaakt. Uiteraard zijn al deze weegtoepassingen medisch gekeurd. Stimag heeft een groot aanbod in medische weegschalen. Bekijk al onze modellen in de webshop.

Lees verder