Toont alle 3 resultaten

MBC

 410,00
Functionele babyweegschaal met ijk- en medische goedkeuring

MBD

 425,00
Compact en draagbaar

MBA

 540,00
Compacte babyweegschaal met speciaal Safe-Guard-ligvlak. IJkgoedkeuring en medische toelating voor professioneel mobiel of stationair gebruik in de medische diagnostiek. IJkklasse

Meer over de babyweegschaal

De babyweegschalen van Stimag zijn speciaal geconstrueerd om het gewicht van je baby nauwkeurig en makkelijk bij te houden. Een gebogen weegvlak, duidelijk display en eenvoudige bediening maken het wegen van je baby een eenvoudige en plezierige handeling. Kies uit de verschillende modellen of bel ons als er nog vragen zijn.

De voordelen van een babyweegschaal

Een babyweegschaal is een nuttig hulpmiddel om de groei en ontwikkeling van de baby te volgen.

Door middel van een babyweegschaal is het mogelijk  om het gewicht van de baby met precisie te meten. Dit is belangrijk omdat het gewicht een indicatie is van de gezondheid en groei van de baby. Het helpt hiernaast bij het volgen van de groei van de baby wat voor artsen nuttig is omdat het een beeld geeft van hoe de baby groeit en ontwikkelt.

Het gebruik van een babyweegschaal kan helpen bij het bepalen of een baby voldoende voeding krijgt of eventuele gezondheidsproblemen heeft. Als een baby plotseling minder groeit, kan dit een indicatie zijn van een gezondheidsprobleem of tekort aan voeding.

Kortom, een babyweegschaal een handig hulpmiddel om de groei en ontwikkeling van een baby te volgen. Het biedt precieze metingen, maakt het gemakkelijker om de baby te wegen en kan helpen bij het opsporen van eventuele gezondheidsproblemen.