Toont alle 2 resultaten

Wandweegschaal 7625

 2.200,00 2.345,00
Roestvrijstalen wandweegschaal

Wandweegschaal 7624

 2.255,00 2.400,00
Roestvrijstalen wandweegschaal

Meer over de wandweegschaal

Een Stimag wandweegschaal wordt veel gebruikt in slagerijen en andere voedselverwerkende bedrijven, waar een een schoon vloeroppervlak niet geheel onbelangrijk is. Doordat de wandweegschaal niet is voorzien van voeten zal zich onder de weegschaal dan ook geen vuil ophopen. Het aan de wand bevestigde weegschaal is zelfs opklapbaar om zo extra ruimte te besparen wanneer deze niet in gebruik is. Kies uit staal of RVS modellen, tot aan IP69 uitvoeringen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom een wandweegschaal?

Een wandweegschaal is ruimtebesparend en neemt dan ook stukken minder vloeroppervlak in beslag dan traditionele weegschalen. Daarnaast is de wandweegschaal voorzien van een grote display wat het gemakkelijk maakt om uitlezingen af te lezen.

Gebruiksvriendelijkheid en nauwkeurigheid is wat de meeste wandweegschalen een goede keuze maakt, ze vereisen minimale inspanning om een nauwkeurige aflezing te krijgen en zijn hiernaast gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Kalibratierapporten

Wanneer je binnen je bedrijf vertrouwt op een wandweegschaal is het van belang dat deze zo nauwkeurig mogelijk weegt. Door middel van een kalibratierapport verzeker je jezelf er van dat deze bij ontvangst de juiste waardes aangeeft. Op deze manier kun je zonder verdere zorgen aan de slag met je wandweegschaal.

In de algemene regel adviseert Stimag om je wandweegschaal, bij regelmatig gebruik, jaarlijks te laten kalibreren om nauwkeurigheid te waarborgen.

Lees meer over kalibraties en mogelijke periodieke controles