Toont alle 4 resultaten

STB/DT33P

 1.395,00 1.550,00
Stimag's eigen weegbalken

ST-CWS4

 995,00 1.495,00
Stimag Draadloze weegset

STB-VR/DT-33P

 2.985,00 4.800,00
Stimag balkenweger STB-VR

STB Container

 8.590,00
Container weegbalken met geïntegreerde indicator per weegbalk

Meer over weegbalken

Weegbalken zijn een handige variatie op de aloude vloerweegschaal. Veel gebruikt voor buizen en ander langgoed, maar we zagen ook al een toepassing in het wegen van hefschroefbladen voor helikopters. Kortom voor alles wat lang is maar wat je toch moet wegen, kies uit deze modellen met een weegbereik tot aan 40 ton! Wij helpen je graag bij de juiste keuze met advies en informatie.

Kalibratierapporten

Als je binnen je bedrijf vertrouwt op weegbalken is het belangrijk dat deze nauwkeurig wegen. Een kalibratierapport verzekerd je er van dat je weegbalken bij ontvangst de juiste waardes aangeven. Op deze manier kun je zonder verdere zorgen aan de slag.

In de algemene regel adviseert Stimag om weegbalken, bij regelmatig gebruik, jaarlijks te laten kalibreren om nauwkeurigheid te waarborgen.

Lees meer over kalibraties en mogelijke periodieke controles

Alternatieven

Is een set weegbalken voor jouw weegprocessen niet handig? Stimag verkoopt ook palletwegers en vloerweegschelen. Palletwegers zijn makkelijk in gebruik, je voert dagelijks meerdere wegingen uit en hoeft de weegschaal niet extra te belasten door op- en afrijden met de heftruck.

Vloerweegschalen bevatten een dicht plateau en hebben een capaciteit tot 6.000kg voor het wegen van je pallets, kratten, bakken of andere grote objecten.

Bekijk naast het aanbod bankweegschalen ook onze palletwegers en vloerweegschalen.