OHAUS biedt een uitgebreid assortiment laboratoriumapparatuur dat voldoet aan de hoogste normen in precisie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Van betrouwbare centrifuges tot krachtige mixers en shakers, onze innovatieve laboratoriuminstrumenten stellen onderzoekers en wetenschappers in staat om met vertrouwen experimenten en analyses uit te voeren. Met OHAUS-apparatuur kunnen laboratoria de hoogste normen handhaven en betrouwbare resultaten behalen in een breed scala van toepassingen.

Efficiënte Monsterscheiding met Professionele OHAUS Centrifuges

OHAUS is de vertrouwde keuze als het gaat om efficiënte monsterscheiding en monstervoorbereiding in laboratoriumomgevingen. Met hun sterke toewijding aan kwaliteit en innovatie biedt OHAUS een assortiment professionele laboratoriumcentrifuges die snelheid en nauwkeurigheid combineren voor diverse laboratoriumtoepassingen.

Veelzijdige Industriële Schudders en Schudincubatoren voor Verbeterd Mengen en Incuberen

Optimaliseer meng- en agitatieprocessen in het laboratorium met OHAUS' professionele reeks schudders en schudincubatoren. Deze laboratoriuminstrumenten spelen een cruciale rol in diverse meng-, mix- en agitatietoepassingen. Met een sterke focus op kwaliteit en prestaties biedt OHAUS een reeks modellen die zorgvuldig zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van wetenschappers en onderzoekers. Ontdek hoe OHAUS schudders jou kunnen helpen uw laboratoriumprocessen te optimaliseren.

Krachtige Industriële Vortexmixers voor Efficiënt Mengen

Voor effectief mengen en emulgeren van monsters in het laboratorium zijn professionele vortexmixers onmisbare instrumenten. OHAUS heeft een solide reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en prestaties en biedt een reeks professionele mixers die bekendstaan om hun vermogen nauwkeurige en consistente resultaten te leveren.

Betrouwbare en Nauwkeurige Professionele Bovenroerders

Voor betrouwbaar en nauwkeurig mengen en roeren in laboratoria is een industriële bovenroerder van essentieel belang. OHAUS heeft een gevestigde reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie en biedt een reeks roerders die bekend staan om hun vermogen tot betrouwbare en nauwkeurige mengprestaties.

Optimaliseer uw Laboratoriumexperimenten met (Verwarmde) Magneetroerders

Ontdek de geavanceerde functies en uitstekende prestaties van de professionele OHAUS (verwarmde) magneetroerders. Realiseer nauwkeurige temperatuurregeling en efficiënte menging voor al uw laboratoriumexperimenten. Verken ons assortiment (verwarmde) industriële magneetroerders om uw wetenschappelijk onderzoek naar een hoger niveau te tillen.

Precieze en Efficiënte Temperatuurregeling met de Blokthermostaat

Verwezenlijk een nauwkeurige en uniforme temperatuurregeling met deze veelzijdige apparaten. Verken de voordelen die industriële blokthermostaten kunnen bieden voor jouw laboratoriumexperimenten.

Doe meer met Ohaus Homogenisatoren

Homogenisatoren worden vaak gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie om producten als melk, yoghurt, ijs en saladedressings te maken. Ze worden ook gebruikt in de farmaceutische industrie om crèmes, lotions en andere producten te maken die consistent gemengd moeten worden.

 

RUIM 45 JAAR ERVARING

MINIMAAL 2 JAAR GARANTIE

EIGEN TECHNISCHE DIENST

ERKENDE KEURDER