Reparatie van al je weegsystemen

Intensief gebruik van een weegschaal kan na verloop van tijd reparaties vereisen. Als je weegschaal of balans defect is, neem dan contact op met Stimag om deze te laten repareren. Onze Technische Dienst opereert landelijk en kalibreert & repareert je weegschaal met nauwkeurigheid en efficiëntie, zelfs wanneer deze niet door Stimag is geleverd. Van precisiebalansen tot vloerweegschalen, de Technische Dienst van Stimag is geen uitdaging te groot!

De medewerkers van de Technische Dienst zijn door het Ministerie erkend als ijkmeesters waardoor zij naast gewone weegschalen ook geijkte weegschalen mogen openmaken, repareren, opnieuw afregelen en weer verzegelen.

Indien je je weegschaal ter reparatie naar ons opstuurt, stuur dan de mail die je ter bevestiging ontvangt mee met de zending. Dit bespaart je onderzoekskosten.

Er zal telefonisch of per mail contact met je worden opgenomen.
Er zal telefonisch of per mail contact met je worden opgenomen.

Expertise

De monteurs van Stimag haar Technische Dienst  doorlopen ieder een strenge voorbereiding om ijkmeester te worden. Bij Stimag streven wij naar een voortdurende bijscholing, zodat we voorop blijven lopen als leiders in weegoplossingen.

Nauwkeurigheid

Onze gecertificeerde Technische Dienst maakt bij zijn reparaties enkel en alleen gebruik van gecertificeerde massastukken die herleidbaar zijn.

Toewijding

Problemen aan weegschalen zijn soms moeilijk te diagnosticeren. Waar anderen snel weglopen bij een onopgeloste reparatie en je een vervangende weegschaal of balans aanraden, geeft onze Technische Dienst niet op. Stimag zet een tandje bij en klaart de klus op de juiste manier.

Competentie

De Technische Dienst van Stimag beschikt over een breed scala aan technische competenties. Vaak kunnen zij, bij jou op locatie, weegschalen, balansen en alle overige weegsystemen justeren en repareren. 

Continuïteit

Indien mogelijk worden reparaties en kalibraties op locatie bij ieder bezoek door dezelfde monteur uitgevoerd. De monteurs van Stimag gebruiken hun uitgebreide kennis om diagnoses te stellen van alle problemen die onze klanten ondervinden.

Integriteit

Bij Stimag richten wij ons op het creëren van win-winscenario's. Wij geloven erin dat we alleen succesvol zijn als onze klanten dat ook zijn. Tijdens de reparatie doen we er alles aan om de uitvaltijd te minimaliseren.

Je weegschaal aanbieden ter reparatie

Je kunt je weegschalen bij ons laten repareren door deze af te geven, of op te sturen naar onze locatie in Lisse t.a.v. Technische Dienst of door een aanvraag te doen voor een monteur op locatie.

Meer en Duin 64A
2163HC, Lisse

Verder kun je ons helpen bij de diagnose van je weegschaal door het reparatieformulier in te vullen en de bevestigingsmail in de doos te voegen bij de ter reparatie aangeboden weegschaal. Vul het formulier zo volledig mogelijk in om zo voor onze Technische Dienst tijdens het repareren de onderzoeksduur zo kort mogelijk te houden.

Contact

Onze experts voor het gebied van kalibratie en reparatie staan je graag te woord.

Telefoon: (0)88 422 44 10
Email: td@stimag.nl

RUIM 45 JAAR ERVARING

MINIMAAL 2 JAAR GARANTIE

EIGEN TECHNISCHE DIENST

ERKENDE KEURDER