Toont alle 5 resultaten

Courier 5000

 315,00 570,00
Pakketweegschaal, ook voor industrieel gebruik

Courier 7000

 410,00 1.095,00
Pakketweegschaal, ook voor industrieel gebruik

Defender 2000

 425,00 995,00
Ontworpen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid

Courier 1000

 140,00
Eenvoudige weegschaal voor hobby gebruik

Courier 3000

 230,00 270,00
Pakketweegschaal in verschillende afmetingen, met muurbeugel of tafelstandaard

Meer over de pakketweegschaal

Een pakketweegschaal vindt je in bijna ieder magazijn. Zo kun je door middel van een pakketweegschaal eenvoudig inkomende- en uitgaande goederen controleren alvorens deze door gaan naar hun volgende bestemming. Ze zijn hiernaast verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, met en zonder statief en bij sommige modellen is het zelfs mogelijk het display te verwijderen van het weegplateau om zo het aflezen van grotere pakketen te vergemakkelijken. Verken onze aanbod pakketweegschalen zoals de Catapult 5000 of de Defender 2000 en lees meer over de betreffende weegbereiken, afmetingen, uitlezingen en prijzen.

Waarom een pakketweegschaal?

Een pakketweegschaal biedt nauwkeurige wegingen wat belangrijk is voor bedrijven die afhankelijk zijn van nauwkeurige gewichtsmetingen voor het berekenen van de verzendkosten van pakketten.

Ook is de pakketweegschaal gemakkelijk te gebruiken. Onze pakketweegschalen zijn voorzien van een eenvoudige bediening en digitale display waardoor gebruiker de weging snel en eenvoudig kan uitvoeren.

Bovenal is de pakketweegschaal geschikt voor langdurig gebruik en het weerstaan van verschillende zware belastingen wat ze een uitermate duurzame keuze maakt.

Kalibratierapporten

Wanneer je binnen je bedrijf vertrouwt op een pakketweegschaal is het van belang dat deze zo nauwkeurig mogelijk weegt. Door middel van een kalibratierapport verzeker je jezelf er van dat deze bij ontvangst de juiste waardes aangeeft. Op deze manier kun je zonder verdere zorgen aan de slag.

In de algemene regel adviseert Stimag om je pakketweegschaal, bij regelmatig gebruik, jaarlijks te laten kalibreren om nauwkeurigheid te waarborgen.

Lees meer over kalibraties en mogelijke periodieke controles

Alternatieven

Is een pakketweegschaal niet helemaal wat je zoekt? Stimag verkoopt ook bankweegschalen en vloerweegschalen voor de zwaardere weegbehoeften. Bankweegschalen hebben meestal een weegbereik tussen de 3 en 300 kg en kunnen naast wegen vaak ook tellen en percentage wegen.

Vloerweegschalen hebben een capaciteit tot 6.000kg waarmee je pallets, kratten, bakken of andere grote objecten kunt wegen.

Bekijk naast het aanbod pakketweegschalen ook onze bankweegschalen en vloerweegschalen.