Toont alle 4 resultaten

MB90

 3.240,00
Professionele uitvoering, geheugen voor 2 droogprogramma's & 100 droogprocessen

MB23/25

 1.320,00 1.890,00
Snelle vochtbepaler met eenvoudige bediening

MB120

 4.890,00
Professionele uitvoering, geheugen voor 100 droogprogramma's & 1000 droogprocessen

MB27

 2.010,00
Nauwkeurige vochtbepaler met eenvoudige bediening

Meer over de vochtbepalingsbalans

Vochtbepalingsbalansen van het merk Ohaus zijn al jaren een betrouwbare partner als het gaat om de kwaliteit van koffie, granen, poeders en andere stoffen. Je kunt eenvoudig het vocht gehalte of droge stof gehalte bepalen van een kleine hoeveelheid, geen droogoven meer nodig. De meest uitgebreide modellen zijn zelfs instelbaar met verschillende programma’s, statistieken en een uitdraai. Wij adviseren je graag, telefonisch of op locatie.

Kalibratierapporten

Als je binnen je bedrijf vertrouwt op een vochtbepalingsbalans is het belangrijk dat deze nauwkeurig weegt. Een kalibratierapport verzekerd je er van dat deze bij ontvangst de juiste waardes aangeeft. Op deze manier kun je zonder verdere zorgen aan de slag met je vochtbepalingsbalans.

In de algemene regel adviseert Stimag om balansen, bij regelmatig gebruik, jaarlijks te laten kalibreren om nauwkeurigheid te waarborgen.

Lees meer over kalibraties en mogelijke periodieke controles

Alternatieven

Vergt jouw weegbehoefte geen bepaling van vochtgehaltes? Dan kun je in plaats van een vochtbepalingsbalans ook kijken naar precisiebalansen of analytische balansen. Precisiebalansen hebben een uitlezing beginnend van 5 g tot 1 mg met een weegbereik tot 35 kg.

Analytische balansen hebben een nauwkeurigheid van 0,1 g tot 0,01 mg met een weegbereik tot 1100 g voor uiterst nauwkeurige wegingen.

Bekijk naast het aanbod vochtbepalingsbalansen ook onze precisiebalansen en analytische balansen.