Nieuws

Nieuwste generatie precisiebalans: Ohaus STX

Elders op onze website vindt u informatie over de SKX balans van Ohaus, hier gaat het over de uitgebreide versie. De STX behoort tot de nieuwste generatie van de Scout precisieweegschalen.
Met superieure prestaties, snelle stabilisatie tijd en nauwkeurige weegresultaten is de Ohaus STX een ideale balans voor gebruik in laboratoria en de industrie.

Mogelijkheden van de Ohaus STX precisiebalans:

  • Snel en efficiënt navigeren dankzij het informatieve en gekleurde touchscreen. Het aanraakscherm zorgt voor een moeiteloze bediening van de Ohaus STX. Het overzichtelijke menu helpt de gebruiker bij elke stap van de weegtoepassing.
  • Dankzij de snelle weging en hoge resolutie worden er herhaalbaar betrouwbare resultaten geleverd. De stabilisatie tijd van 1 seconde zorgt voor een verhoogde productiviteit in uw onderneming.
  • De Ohaus STX heeft een geïntegreerde bescherming tegen overbelasting. Ook heeft de ruimtebesparende weegschaal een perfect design en is geschikt voor een stapelbare opslag.
  • De precisiebalans heeft meerdere weegeenheden en instellingen, wat het wegen nog makkelijker maakt. De Ohaus STX biedt meerdere aansluitmogelijkheden zoals Bluetooth®, waardoor zelfs de meest complexe weegtaken eenvoudig uit te voeren zijn. Met negen taalopties kan de balans worden ingesteld op taal naar keuze.

Met de real-time klokfunctie kan de tijd altijd nauwkeurig worden bijgehouden, ook tijdens een stroomonderbreking. Daarnaast kan er met de GLP/GMP tracking mogelijkheid toezicht worden gehouden op de rapportage van de weeggegevens. Voor de modellen van 1 mg is er een windscherm beschikbaar. Deze zorgt ervoor dat er altijd stabiel wordt gewogen, ook met luchtstroom in de omgeving en met dezelfde weegsnelheid.
Op de Ohaus STX geeft Stimag 2 jaar garantie.

Voor prijzen, technische gegevens en video: Naar de productpagina.