Cases

Afwegen op school

Bij de culinaire vakschool Hubertus & Berkhoff in Amsterdam leverde Stimag in de afgelopen jaren diverse weegschalen, waaronder enige tientallen modellen van de populaire “Valor” serie van Ohaus.

Deze weegschaal kenmerkt zich door een robuuste constructie, waterdichte uitvoering, snelle responsetijd en een uitlezing aan de voor- en achterzijde.

De Hubertus & Berkhoff is een een vmbo-school (basis/kader) voor horeca, brood & banket en recreatie. Aan de Betuwestraat in Amsterdam, vlakbij de RAI, is in 2015 een nieuw modern schoolgebouw neergezet waarin de 550 leerlingen met alle facetten van de horeca kunnen kennismaken. Naast het lesgeven in ambachtelijke vakken, heeft de school een eigen restaurant en Grand Café, geopend voor publiek, waar de lessen in praktijk kunnen worden gebracht.

De door Stimag geleverde weegschalen worden gebruikt bij het afwegen van ingrediënten zoals bloem, boter, suiker en cacao. Het RVS weegvlak, mesbestendig toetsenbord en de accuvoeding zijn daarbij belangrijke eigenschappen.

“De weegschalen bevallen ons goed omdat ze stevig en robuust zijn en zeer makkelijk te verplaatsen in de keuken of bakkerij. Het is niet zwaar en redelijk opzichtig, zodat het niet zo snel opgaat in de ruimte”, aldus Jos Wassenaar, coördinator brood en banket bakken van de Hubertus & Berkhoff.

Klik op de logo’s voor meer informatie:
          

Met dank aan de leerlingen en docenten van de vakschool Hubertus & Berkhoff.

 

Geef een reactie