Nieuws

Rinstrum C500: “next level” weegindicator

Het beste van zijn voorgangers, en meer

Rinstrum uit Australië heeft zijn 25 jaar ervaring met industriële indicatoren samengebracht in één nieuw ontwerp: de C500.
Het resultaat is een compacte weegindicator met moderne aansluitingen en uitgebreide programmeermogelijkheden.
Er is een model C520 met een LED uitlezing en de C530, zonder uitlezing voor DIN rail montage.

Eigenschappen

Allereerst de Rinlink: Rinstrum’s innovatieve glasvezel-aansluiting voor supersnelle PC koppeling is aanwezig op de voorzijde.
Verder heeft de indicator natuurlijk een Ethernet aansluiting en is modulaire uitbreiding mogelijk met AC, RS232, RS485, 8 in/outputs of analoge uitgang met 2 I/O’s.

Wat is er nieuw ?

De checkweegfunctie heeft geen 3 maar 5 niveau’s met indicatie, zodat de afstand tot het streefgewicht nóg sneller duidelijk is. Ook zijn er nu USB aansluitingen aanwezig voor host en device, bv. printer en PC. Verder is de indicator progammeerbaar via open source software, de belangrijkste eigenschap van deze indicator, want:

Vrij programmeerbaar

De indicator heeft geïntegreerd Linux OS aan boord. Daardoor is hij met de Lua programmeertaal te bewerken voor elk denkbare weegfunctie. De ingebouwde webserver maakt hiervoor zelfs browser-toegankelijke interfaces mogelijk. Met de uitgebreide voorbeeld toepassingen is er snel een werkende opzet te realiseren. Niet zelf programmeren ? Klantgerichte toepassingen zijn leverbaar in overleg.

Maak complexe weegtoepassingen mogelijk

en neem vandaag nog contact op met Stimag: Bel (088) 422 44 10 of ga naar ons contactformulier.

Geef een reactie