Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

  • Ruim 42 jaar ervaring
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Eigen technische dienst
  • Erkende keurder

Over ons

Onze bedrijfsfilm

Wie we zijn en wat we doen in minder dan 2 minuten

 

Advies

Onze adviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met weegschalen en hun toepassingen. Ze zijn merk onafhankelijk en kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Deze is natuurlijk afhankelijk van levertijd, budget en omgevingseisen zoals HACCP of Metrologiewet. Daarom kijken we verder. Naar duurzame, economische en veilige oplossingen. Dus bijvoorbeeld niet alleen naar prijs, maar ook naar Total Cost of Ownership (TCO). Belt u onze mensen gerust, zij adviseren u graag.

Ervaring

Stimag levert weegschalen en weegsystemen sinds 1979 en was bijvoorbeeld een van de eersten in Nederland met “mobiel wegen”. Met onze -inmiddels 43 jaar- ervaring in industrie, laboratorium en de zorgsector kunnen wij u dus gedegen advies geven, of het nu gaat om aankoop, service of onderhoud.
Ook zijn wij CE gecertificeerd en Erkende Keurder.

 

Garantie

Wij staan voor de kwaliteit van de producten die we leveren en daarom geven wij op al onze nieuwe weegschalen minimaal 2 jaar garantie. Bij veel weegschalen is dit zelfs 3 jaar, waardoor u koopt met nog meer zekerheid. Zie hieronder onze garantievoorwaarden.

Leveringsvoorwaarden

Stimag B.V. is lid van de federatie van technologiebranches FHI en levert haar producten en diensten volgens de leveringsvoorwaarden van de federatie. FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie.

Lees hier onze Leveringsvoorwaarden

 

 

 

Garantievoorwaarden

Op alle verkochte en betaalde producten verleent Stimag minimaal 2 jaar garantie na aflevering voor gebruik binnen Nederland en België.

Lees hier onze Garantievoorwaarden

 

Reparatievoorwaarden

Stimag beschikt over een eigen technische dienst. Zij rijden door heel Nederland.

Lees hier onze Reparatievoorwaarden

Contact

Voor vragen kunt u bellen naar (088) 422 44 10 of ga naar de contactpagina.