Nieuws

Stimag heeft een nieuwe medewerker !

Wij stellen u graag voor aan Rik Langeveld, in dienst bij Stimag per 1 september 2016 in de functie van commercieel medewerker binnendienst.

Wie ben je?

“Ik ben Rik Langeveld en ik woon in Nieuw Vennep. Ik heb een aantal jaren voor een grote Amerikaanse organisatie gewerkt. Ik voelde me steeds minder prettig bij de Amerikaanse bedrijfscultuur. Door gezinsuitbreiding kon ik de reisafstand naar mijn vorige werkgever steeds minder makkelijk combineren met mijn privé situatie. Ik kan nu op de racefiets naar mijn werk.”

Waarom heb je voor Stimag gekozen?

“De bedrijfscultuur bij Stimag sprak me direct aan, de klant staat bij Stimag duidelijk voorop. De persoonlijke benadering en het advies op maat zijn duidelijke speerpunten bij Stimag. Ik geloof dat deze visie de sleutel tot succes blijft in onze branche. Zeker bij weegtechniek is expertise van groot belang. De juiste oplossing koop je niet altijd vanuit een boek of vanaf een website. Mijn collega`s bij Stimag hebben jarenlange ervaring en weten voor bijna elk weegvraagstuk wel een oplossing.”

Waar kennen we jou misschien van ?

“Wellicht dat klanten in de intern transport branche mijn naam herkennen, mijn vorige werkgever was heel actief in deze branche. Ook Stimag heeft hele mooie oplossingen voor intern transport. Het zou kunnen dat ik voor deze klanten ook bij Stimag veel kan betekenen.”

Welke kansen zie jij? (voor jezelf en Stimag)

“Ik heb zowel zakelijk als privé altijd een grote interesse gehad in techniek. We zijn bij Stimag met een aantal nieuwe producten bezig, deze zullen voor mij nieuwe technische uitdagingen betekenen. Het is uiteraard een mooie kans om mij verder te ontwikkelen, ik zal de leermomenten met beide handen aanpakken. Met deze nieuwe producten kunnen we de klanten van Stimag nieuwe ongekende mogelijkheden bieden. Ik ben ervan overtuigd dat we met het enthousiaste team bij Stimag tot ver in de toekomst veel voor onze klanten kunnen betekenen, het is fantastisch om deel uit te maken van dit team.”