Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Babyweegschalen in verschillende uitvoeringen

Babyweegschaal

Voor het veilig wegen van baby’s zijn er diverse oplossingen, eventueel gekeurd voor gebruik in de geneeskunde. De weegschalen zijn eenvoudig te bedienen en vervoeren, bijvoorbeeld in een optionele draagtas. Stimag levert een babyweegschaal in verschillende prijsklassen met minimaal 2 jaar garantie.

Eigenschappen

Zeker in de eerste levensweken van een kind is het belangrijk om het gewicht regelmatig te controleren. Een babyweegschaal maakt dat mogelijk door een aantal specifieke eigenschappen. Zo is het weegvlak vaak niet plat uitgevoerd maar als een kom, waardoor de baby veilig en comfortabel kan liggen tijdens het wegen. De kom kan afneembaar zijn voor eenvoudig schoonmaken en makkelijker vervoeren.

Weegbereik en uitleesstap

Het weegbereik en de uitleesstap zijn toegespitst op het wegen van baby’s. Babyweegschalen wegen vaak per 1 of 2 gram tot 15 kg. Een andere speciale toevoeging is de zogenaamde “Hold” functie, die na het indrukken van een knop het gemiddelde gewicht berekent gedurende een aantal seconden. Zo wordt er toch een nauwkeurige weging verkregen bij erg beweeglijke baby’s. De stroomvoorziening tenslotte, is vaak behalve via het lichtnet ook mogelijk met batterijen zodat er gewogen kan worden op de meest praktische en veilige plek.

Lees verder