Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Rolstoelweegschaal

Rolstoelweegschaal

Voor rolstoelen zijn er diverse weegoplossingen zoals een plateau met opritten, wegende goten of zelfs een opklapbare en verrijdbare weegschaal. De modellen rolstoelweegschaal variëren in weegbereik, soms moeten patiënten in elektrische rolstoelen immers ook gewogen worden. Daarom hebben bepaalde modellen een weegbereik tot wel 500 kg.

Verrijdbaar

Een verrijdbare versie van dit type weegschaal maakt het mogelijk om bijvoorbeeld op verschillende afdelingen te wegen, of zelfs op verschillende locaties. Het model kan eenvoudig op zijn kant gezet worden om te verrijden met de wielen die verborgen zijn in de zijkant. Zo draagt de weegschaal bij aan een betere zorg voor de patiënt.

Robuust

Deze weegschalen zijn robuust uitgevoerd in stevige materialen, zodat ze ook bij veelvuldig vervoer hun werk blijven doen. Ze werken op batterijen en hebben diverse functies, waaronder een zogenaamde tarra functie. Deze kan gebruikt worden om het gewicht van de rolstoel in mindering te brengen op het totale gewicht, om zo het gewicht van de patiënt te bepalen.

Lees verder