1–12 van de 47 resultaten worden getoond

Defender 3000

 475,00 1.035,00
De best verkopende modulaire weegschaal voor basis industriële behoeften

STL-H/PW

 1.125,00
Het enige instapmodel pallettruck met high-end kenmerken. Gekalibreerd en afgesteld met gebruik van gecertificeerde massastukken. Het lichtste model op de

STU/DT33P

 1.300,00 1.865,00
Stimag palletweger met extra groot display

Ranger 3000 Count Aanbieding!

 450,00 525,00
De beste compacte telweegschaal in zijn klasse !

Courier 5000

 315,00 570,00
Pakketweegschaal, ook voor industrieel gebruik

DF32M

 1.018,00 1.459,00
Basis vloerweegschaal met T32M indicator

Zolang de voorraad strekt

i-DF33

 1.680,00 1.970,00
Veelzijdige en voordelige vloerweegschaal

STB/DT33P

 1.410,00 1.565,00
Stimag's eigen weegbalken

Ranger 7000

 1.230,00 4.465,00
Complexe toepassingen simpel gemaakt

LTF

 4.520,00 4.970,00
Draadloze wegende heftruckvorken

M1 RVS gewicht

 27,40 251,00
1 gram - 5 kg M1 Inclusief etui

M1 RVS gewichtensets in kunststof koffer

 169,00 1.109,00
M1 RVS gewichtenset

Meer over het logistiek weegschalen

In de logistiek draait het allemaal om transport, tijd en geld. Drie zaken die uitstekend te verbeteren zijn met de juiste weegschaal op de juiste plek. Als je weegt met een pompwagen of op de vorheftruck bespaar je tijd en daarom ook geld. Maar ook een goede vloerweegschaal gebruik je bij overbelading voorkomen. Of een telweegschaal voor het snel bepalen van grote aantallen onderdelen. Er zijn dus verschillende soorten weegschalen voor de logistiek:

pallettruck weegsysteem

Een pallettruck weger is een pompwagen met ingebouwd weegsysteem. Dit scheelt rijden naar een vaste weegschaal, dus tijdwinst en beschadigingen worden beperkt vanwege minder palletbewegingen.  De modellen zijn er in staal en RVS voor waterdichte toepassingen, of zelfs ATEX.  Ook is er een elektrische versie beschikbaar in de vorm van een electropallettruck met weegsysteem.

Waarom een pallettruck weger?

Een pallettruck weger maakt nauwkeurige gewichtsmeting van goederen op een pallet mogelijk. Hierdoor kunnen bedrijven efficiënter werken en kosten besparen. Doordat de pallettruck weger het precieze gewicht van de goederen op een pallet kan bepalen helpt deze tevens bij het vermijden van overschrijding van gewichtslimieten. Dit is van groot belang in de transportsector, waar er strikte regels zijn voor het maximum gewicht van een pallet. Een pallet die te zwaar is, kan leiden tot extra kosten voor het vervoer en kan zelfs gevaarlijk zijn voor de chauffeur en andere weggebruikers. Door gebruik te maken van een pallettruck weger, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun pallets binnen de gewichtslimieten blijven.

Vorkheftruckweegsysteem

Wegen op de heftruck bespaart tijd, geld en schades. Je hoeft niet meer naar een vaste weegschaal te rijden om pallets of andere onhandige lasten te wegen. Verzendgewichten of kwaliteitscontroles worden zo heel eenvoudig! Onze vorkheftruckweegsystemen zijn er voor vrijwel iedere heftruck. Bel ons voor het juiste model en we helpen je graag verder.

Waarom een

vorkheftruckweegsysteem

?

Een vorkheftruckweegsysteem biedt je de mogelijkheid om zwarte lasten met uiterste nauwkeurigheid te wegen. Door deze manier van nauwkeurig wegen kunnen bedrijven efficiënter te werk gaan en zo kosten besparen. Doordat het vorkheftruckweegsysteem het gewicht van goederen nauwkeurig kan bepalen helpt deze tevens bij het vermijden van overschrijding van gewichtslimieten. Een té zware last, kan gevaarlijk zijn voor de chauffeur en andere weggebruikers. Door gebruik te maken van een vorkheftruckweegsysteem, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun zendingen binnen de gewichtslimieten blijven.

Vloerweegschaal

De vloerweegschaal is er bij Stimag in alle soorten en maten: Staal of RVS, als doorrijplateau, met telfunctie en zelfs in ATEX uitvoering. Of je nu pallets, kratten, bakken of andere grote objecten moet wegen, Stimag heeft de juiste vloerweegschaal. Maak een keuze uit het ruime aanbod of neem contact op voor een advies op maat door onze verkoop adviseurs.

Waarom een vloerweegschaal?

Een kwalitatief goede vloerweegschaal biedt een hoge precisie zelfs bij het wegen van de zwaarste objecten. Vloerweegschalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten zo past er altijd een bij de grootte van het te wegen object of de beschikbare ruimte.

Bovenal is de vloerweegschaal sterk, duurzaam en gebruiksvriendelijk: ze zijn gemaakt van stevig materiaal, ontworpen om zware lasten te dragen en gemakkelijk te gebruiken & te lezen doordat ze zijn voorzien van een grote en duidelijke display.

Alternatieven

Is een vloerweegschaal voor jouw weegprocessen niet handig? Stimag verkoopt ook palletwegers en weegbalken. Weegbalken zijn mobiel (15 kg per weegbalk), makkelijk in gebruik en geschikt voor het wegen van verschillende maten kisten e.d.

Palletwegers hebben een “U” frame en een capaciteit tot 3.000kg voor het wegen van blok en/of europallets.

Bekijk naast het aanbod vloerweegschalen ook onze Weegbalken en Palletwegers.

Telweegschaal

Een telweegschaal kan naast wegen ook producten tellen. Dit werkt heel eenvoudig: Je legt 10 producten op de weegschaal, drukt op de teltoets en de telweegschaal onthoud het gewicht van deze 10 producten! Nu kun je een willekeurige hoeveelheid toevoegen en de weegschaal geeft het aantal weer. Een stuk sneller dan met de hand, niet? De modellen op deze pagina verschillen in wat ze maximaal kunnen wegen, het kleinste product wat ze kunnen tellen enzovoort. Wij helpen je graag bij de keuze van de voor jou perfecte telweegschaal.

Waarom een telweegschaal?

Een telweegschaal is een populaire keuze, onder andere dankzij zijn snelheid. Telweegschalen zijn ontworpen om snel grote hoeveelheden van hetzelfde item te kunnen tellen. Hiernaast is de telweegschaal ook uitermate nauwkeurig en makkelijk in gebruik dankzij zijn grote en duidelijke display.

Ook bied de telweegschaal je vaak de optie tot automatisering waarmee je een vooraf ingesteld aantal kunt wegen.

Kalibratierapporten

Als je binnen je bedrijf vertrouwt op een telweegschaal is het belangrijk dat deze nauwkeurig weegt. Een kalibratierapport verzekerd je er van dat deze bij ontvangst de juiste waardes aangeeft. Op deze manier kun je zonder verdere zorgen aan de slag met je tafelweegschaal.

In de algemene regel adviseert Stimag om je weegschaal, bij regelmatig gebruik, jaarlijks te laten kalibreren om nauwkeurigheid te waarborgen.

Lees meer over kalibraties en mogelijke periodieke controles

Alternatieven

Naast je standaard telweegschaal verkoopt Stimag ook type vloerweegschalen, palletwegers, pallettruck weegsystemen en bankweegschalen die voorzien zijn van een telfunctie, ideaal voor zwaardere wegingen die met een telweegschaal onmogelijk zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling. Zij helpen je graag verder in je zoektocht naar een telweegschaal die aansluit op jouw weegbehoeften.