Nieuws

Stimag is enige officiële Ohaus importeur

Al jaren is Stimag erkend Ohaus Dealer en sinds 1 april 2022 is Stimag de enige officiële Ohaus importeur voor Nederland! 

OHAUS produceert, sinds de oprichting van het bedrijf in 1907, veilige, nauwkeurige en betrouwbare weegschalen, analytische instrumenten en laboratoriumapparatuur. OHAUS is altijd meegegroeid met de industrie en voldoet hierdoor niet alleen aan de behoeften van vandaag, maar anticipeert ook op de behoeften van morgen. Dit is het voordeel van OHAUS - gebouwd op de kernprincipes vertrouwen, flexibiliteit, vindingrijkheid en betrokkenheid.

Wanneer je afhankelijk bent van consistente resultaten, moet je erop kunnen vertrouwen dat je apparatuur dag na dag, project na project, zal leveren. Bij zowel Stimag als OHAUS is de nodige ervaring aanwezig, dit schept vertrouwen.

Waarom de samenwerking met Ohaus?

Altijd in ontwikkeling

Het begrijpen van haar klanten is een kenmerk dat Stimag en OHAUS nauw verbindt. Vakkundig anticiperen op ieders behoeften is de voornaamste reden waarom wij marktleiders zijn. Onderzoek en continue ontwikkeling stellen ons in staat om met trends mee te evolueren en verwachtingen te overtreffen.

Ingenieus praktisch

De producten van OHAUS zijn ontworpen met twee primaire factoren in gedachten: gebruiksgemak en precisie. OHAUS levert innovatieve apparaten die je gemakkelijk, direct en herhaaldelijk kunt gebruiken. Alle producten van OHAUS zijn bovendien getest om te voldoen aan internationale kwaliteits- en nauwkeurigheidsnormen.

Wereldwijde ondersteuning

Voor OHAUS gaat klantenservice verder dan enkel het assisteren, het betreft een voortdurende betrokkenheid. Van technisch advies tot marketinginzichten, producten worden aangevuld met ondersteuning en aandacht voor details. Responsief, attent en uitgebreid - OHAUS is er voor u, waar ook ter wereld.

Gezamelijke groei

In de afgelopen decennia zijn Stimag & Ohaus doorgegroeid en hebben samen vele klanten naar volle tevredenheid kunnen helpen. Stimag was al één van de grootste dealers van Europa en wordt nu dus hét aanspreekpunt voor Ohaus in Nederland als enige officiële Ohaus importeur voor Nederland.

Tegenwoordig is Ohaus ISO 9001:2008 gecertificeerd en levert het bedrijf producten in 61 landen, verdeeld over 6 continenten.