Enig resultaat

GEX-M

 8.300,00 10.615,00
Hoge precisie bankweegschaal voor explosiegevaarlijke omgevingen. Beschermingsklasse II 1G Ex ia II B T4 Ga voor gas. CE-M goedgekeurd (OIML

Meer over de bankweegschaal

Een bankweegschaal is inzetbaar bij verschillende weegtoepassingen zoals in de industrie of de logistiek. Er zijn verschillende weegbereiken leverbaar, meestal tussen 3 en 300 kg. Behalve wegen kunnen bankweegschalen soms ook tellen, percentage wegen, codenummers toevoegen of zelfs schakelen. Bel gerust wanneer je meer informatie zoekt over een bepaald model. Onze experts kunnen snel het juiste model bankweegschaal voor jouw weegtoepassing adviseren.

Waarom een bankweegschaal?

Een van de belangrijkste voordelen van een bankweegschaal is de precisie en nauwkeurigheid. De bankweegschaal is ontworpen voor nauwkeurige metingen, wat essentieel is voor veel industriële toepassingen. De nauwkeurigheid en consistentie van is wat de efficiëntie en effectiviteit van je werkzaamheden kan verbeteren.

Daarnaast zijn bankweegschalen ook zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn doorgaans ontworpen met eenvoudige interfaces waarmee je snel en gemakkelijk metingen kunt verrichten. Ook wanneer je geen expert bent op het gebied van weegschalen is de bankweegschaal snel te begrijpen en te bedienen.

Kortom, een bankweegschaal verhoogt de efficiëntie, productiviteit en nauwkeurigheid van de werkzaamheden dankzij zijn nauwkeurigheid, , veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid, ideaal voor een breed scala aan toepassingen.

Kalibratierapporten

Als je binnen je bedrijf vertrouwt op een bankweegschaal is het belangrijk dat deze nauwkeurig weegt. Een kalibratierapport verzekerd je er van dat de bankweegschaal bij ontvangst de juiste waardes aangeeft. Op deze manier kun je zonder verdere zorgen aan de slag met je weegtoepassingen.

In de algemene regel adviseert Stimag om bankweegschalen, bij regelmatig gebruik, jaarlijks te laten kalibreren om nauwkeurigheid te waarborgen.

Lees meer over kalibraties en mogelijke periodieke controles

Alternatieven

Een bankweegschaal is inzetbaar bij een groot aantal weegtoepassingen, is een bankweegschaal tóch net te groot of net te klein voor jouw behoeften? Stimag verkoopt ook compact- en vloerweegschalen. Compact weegschalen zijn vaak draagbaar en hebben een weegbereik tot 35kg.

Vloerweegschalen hebben een capaciteit tot 6.000kg waarmee je pallets, kratten, bakken of andere grote objecten kunt wegen.

Bekijk naast het aanbod bankweegschalen ook onze compactweegschalen en vloerweegschalen.