Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Agrarische weegschalen

Divers

Stimag heeft diverse weegoplossingen voor de agrarische sector. Wij leveren onder andere voor de tuinbouw diverse robuuste en kostenbesparende weegoplossingen, van kwekerij of akker tot en met veiling of winkel. De betrouwbare agrarische weegschalen van Stimag kunnen tijdens diverse processen worden ingezet.

Soorten

Het voor de agrarische branche beschikbare assortiment weegschalen omvat onder andere tafelweegschalen voor kisten of kratten, precisiebalansen voor bakjes of zakjes, vochtbepalingsbalansen voor kwaliteitsmetingen, vloerweegschalen voor kuubkisten of pallets, mobiele weegsystemen voor de pompwagen of heftruck en prijsweegschalen voor de winkel.

Silo of tank

Maakt u gebruik van een silo of tank? Hier heeft Stimag speciale weegoplossingen voor. Door de silo op weegcellen te plaatsen wordt het mogelijk om de inhoud te wegen en zo niveauverschillen te detecteren, of uit te doseren, afhankelijk van het gekozen uitleesinstrument en benodigde randapparatuur. Stimag heeft weegoplossingen gemaakt van RVS die geschikt zijn voor toepassingen in natte omgevingen of buiten. Neem contact op met Stimag, wij informeren u graag verder !

Lees verder