Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Industriële weegschalen en weegsystemen

Weegbereik

Stimag levert verschillende soorten weegschalen voor de industrie. Een industriële weegschaal wordt vooral ingezet voor het wegen van zware producten, zoals pallets, IBC’s, bakken of tanks. De industriële weegschalen van Stimag zijn berekend op het wegen van zware materialen en hebben een hoog weegvermogen. Naast weegschalen met een groot weegbereik levert Stimag ook lichtere varianten; denk hierbij aan telweegschalen of tafelweegschalen. Onze weegschalen zijn zeer nauwkeurig, zodat u altijd verzekerd bent van het juiste gewicht.

Mogelijkheden

Stimag levert diverse oplossingen voor verschillende branches in de industrie. Van een eenvoudige pakketweegschaal tot geïntegreerde weegsystemen met koppelingen aan een besturings- of computersysteem. In onze webshop vindt u de diverse industriële weegschalen die Stimag levert.

Service

Naast het leveren van weegschalen is het mogelijk om bij Stimag uw weegschalen te laten kalibreren of ijken. Wij zorgen er op die manier voor dat uw weegschaal weer optimaal en nauwkeurig weegt.

Lees verder