Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Logistieke weegschalen en weegsystemen

Tijd besparen

Stimag levert diverse logistieke weegschalen en weegsystemen voor de transport sector. De weegsystemen van Stimag voor vorkheftrucks of pallettrucks besparen u veel tijd en maken het praktischer en veiliger om te wegen. Met een mobiel weegsysteem kunt u eenvoudig grote en zware objecten wegen. Deze weegoplossingen zijn zeer geschikt voor vorkheftrucks, stapelaars en palletwagens. Hierdoor kunt u goederen wegen én verplaatsen en dus uw logistieke processen versnellen.

Optimaliseren

Stimag heeft altijd betrouwbare oplossingen voor mobiel wegen, of het nu gaat om een gewichtscontrole van goederen of het afvullen van big bags. Met mobiel wegen voor de logistieke branche kunt u uw werkwijze optimaliseren. Met een mobiel weegsysteem weegt u tijdens het transport waardoor u tijd en mankracht bespaart. Daarnaast kunt u deze manier van wegen uitvoeren waar en wanneer u wilt.

Diverse oplossingen

Er zijn diverse uitvoeringen, van een wegende handpallettruck met weegsysteem tot wegende vorken die geplaatst worden in plaats van de bestaande vorken. Neemt u gerust contact op met Stimag, wij hebben vrijwel altijd een passende oplossing.

Lees verder