Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Weegpalletwagen / vorkheftruck weegsysteem

Mobiel wegen

Stimag is specialist in het wegend maken van pompwagens, vorkheftrucks en electropallettrucks.
Zo bespaart u tijd en geld door niet meer naar een vaste weegschaal te hoeven rijden. Al onze weegsystemen voor mobiel gebruik zoals een weegpalletwagen zijn gebaseerd op sensoren die kracht meten. Deze kracht wordt vervolgens omgezet in een waarde die af te lezen is op het weegdisplay, en eventueel te printen of op te slaan.

Functionaliteit

Op deze manier voegen we een extra functie toe aan de verschillende intern transportmiddelen: De pompwagen of weegpalletwagen is veelgebruikt in het logistieke proces, met de goederen op gestandaardiseerde pallets. Door deze weegpalletwagen met een ingebouwde weegschaal uit te rusten wordt de behandelingstijd van een pallet aanzienlijk verkort. Pompwagens worden over het algemeen intensief en vaak ruw gebruikt, reden waarom Stimag zijn weegsystemen uitvoert in de zwaarst mogelijke kwaliteit.

Wegen op vorkheftruck

Op vorkheftrucks speelt dit zo mogelijk nog meer, daarom hebben wij voor deze toepassing verschillende oplossingen. Bijvoorbeeld wegen in de hydrauliek van de heftruck als het aankomt op robuustheid en gebruiksgemak.

Electropallettruckweegsysteem

Een aparte categorie vormen de electropallettrucks, die vaak in logistieke centra worden gebruikt voor een combinatie van verplaatsen, wegen tot soms zelfs orderpicking met draadloze gegevensverzending naar het Warehouse Management System (WMS). Voor al deze manieren van handling heeft Stimag een goede oplossing. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Lees verder