Uw bestelling Uw bestelling:  0
Bestelling afronden

Betaling vooraf of binnen 30 dagen na factuur, ter beoordeling door Stimag B.V.
Prijzen zijn ex. BTW.

Laboratoriumbalansen, weegschalen en weegsystemen

Eisen

In laboratoria is het van groot belang dat er nauwkeurig en constant wordt gemeten. Een weegschaal in een laboratorium moet dan ook aan verschillende eisen voldoen. Met een precisiebalans van Stimag kunt u zeer nauwkeurig gewichten bepalen. Wij leveren precisiebalansen van de merken Ohaus en Kern. Deze precisiebalansen hebben uitstekende eigenschappen en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Analytisch

De analytische balansen in ons assortiment kunnen per 0,001 gram tot zelfs een honderdste milligram, ofwel 0,00001 gram, wegen. Vaak wordt de precisiebalans geleverd met een windscherm vanwege de hoge gevoeligheid. Ook hier de modellen van Ohaus en Kern.

Vochtbepaling

Ook zijn er vochtbepalingsbalansen, met een specifieke functie. Door het product op de weegschaal te verwarmen kan men het vochtgehalte bepalen, wat vaak een maatstaf is voor kwaliteit of status.

Overzicht

Weegschalen van Stimag die voor een laboratorium zijn bedoeld wegen nauwkeurig, zijn betrouwbaar en van goede kwaliteit. Stimag biedt diverse oplossingen voor laboratoriumwegen. In onze webshop vindt u een overzicht van alle weegoplossingen.

Lees verder